Zorba Buddha= noul OM

Zorba este partea din noi care iubeste Viata fara conditii, care se bucura de tot ce ii ofera latura materiala a vietii, de la abundenta materiala, bani, faima, placere, afaceri, familie, copii. Zorba face parte din lume dar ramane inocent ca un copil. Se bucura si traieste cu intensitate momentul ca si cum ar fi ultimul. Zorba este pasiune si entuziasm.

Buddha este partea din noi care are nevoie de experiente spirituale, de tacere si Regasire. Partea din noi care nu e multumita doar cu placerile materiale. Simte si stie ca Viata poate sa-i ofere mai mult. Sentimente precum Pace, Liniste, Sine, Unitate, Iubire, Extaz. Experiente dincolo de corp. Lui Buddha din noi ii place sa inchida telefonul si sa isi ia o ora pauza de liniste, meditatie atunci cand simte nevoia. Buddha este compasiune, iubire si meditatie.

Zorba si Buddha impreuna sunt precum corpul si spiritul in armonie.

A sosit momentul sa cream un Echilibru in noi intre aceste 2 parti care au fost in conflict mult timp pana acum. ACUM e momentul sa ne luam laptopul cu noi si sa mergem in natura sa meditam. Sa imbratisam si sa iubim.

Reclame

Responses

 1. ideea „zorba-budha” imi place;poate asa a fost el, Osho! imi doresc f. mult sa cunosc un om care acum in nov. 2009, aici in Romania, este macar 55%ZB;ma inclin cu profund rsepect in fata ta, ZB!!

  • buna,

   ce frumos!
   si ce zici? l-ai gasit in tine?

   Iti propun sa-l cauti acolo. In exterior nu e cazul.

   In rest,
   Bucurie si Sens!
   Cristian Veet

 2. eu sunt de parere ca un ZB este o persoana care detine o orientare 50%material fizic si 50% spiritual sincer mi as dori sa intalnesc pe cineva care sa aiba acest echilibru


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: