Training „Iubirea este Viata” cu Spersa Kreis

„Iubirea este Viaţa”

-Training 2009-2011 cu Spersa Kreis-

 

Această caravană a iubirii vă oferă o nouă perspectivă despre dragoste şi intimitate, modalităţi extinse de relaţionare cu prieteni, iubiţi / iubite şi în viaţa profesională. Este pentru cei care doresc să lucreze intens pentru o schimbare în viaţa lor.

Noi învăţăm cum să deplasăm conştiinţa din minte în inimă şi cum să ne conectăm cu esenţa vieţii. Pregătirea este una de bază pentru cei care doresc să facă instrucţia de facilitatori pentru a lucra în domeniul ghidării corporale, mentale şi sufleteşti şi se adresează celor care se află în căutarea unei noi şi profunde căi de abordare a profesiei lor pentru a obţine noi abilităţi.

Este un proces intens şi în acelaşi timp relaxant de auto-dezvoltare, expansiune interioară şi creştere spirituală spre dragoste şi conştiinţă.

Constă în 5 secvenţe de seminarii pe durata 1.5 ani, inclusiv un seminar de vacanţă, combinate cu grupuri regionale:

1. Înflorirea Senzualităţii:

19.-22. Februarie 2009 – Bucureşti

2. Celebrarea lui Shiva şi Shakti:

15.-20. 09 iunie – Grecia, Koroni

3. Focul Iubirii:

10.-13. 09 decembrie – Sibiu

4. Iubirea Vindecă Trecutul:

11.-14. Martie 2010 – Cluj

5. Dincolo de Frica de Intimitate:

15.-18. Iulie 2010 – Sibiu

Trainingul Iubirea este Viaţa, te va sprijini pentru a intra în legătură cu esenţa iubirii conştiinţei oferindu-ţi o nouă viaţă.

Învăţăm să ne trăim vieţile la maxima plenitudine şi intensitate posibilă.

Aceste seminarii sunt pentru celibatari şi cupluri, pentru cei interesaţi în calea iubirii şi căutarea profunzimii vieţii într-u integritate şi în adevăr.

Dacă sunteţi în contact cu resursele dumneavoastră interioare, veţi putea răspunde provocărilor vieţii într-un mod autentic şi flexibil şi cu un mod natural de responsabilitate.

Găsirea căilor vii şi eficiente de relaţionare şi comunicare este construirea noilor „poduri” în viaţa personală şi în situaţii de viaţă profesionale.

Dacă doreşti, să găseşti noi căi de relaţionare profundă cu tine însuţi şi cu alţii, eşti binevenit să te alături caravanei noastre de iubire.

Seminariile se construiesc unul pe altul şi vor fi o călătorie spre a ne trăi vieţile atât de plenar pe cât este posibil.

 

Înflorirea Senzualităţii

Această călătorie tantrică de iubire te invită să explorezi o nouă deschidere şi vindecare a corpului şi să descoperi magia propriei senzualităţi.

Senzualitatea înfloreşte când intri într-un spaţiu iubitor al încrederii, în care te simţi în siguranţă să îţi dai drumul pentru că eşti respectat cu sensibilităţile, limitările şi dorinţele tale.

Ne vom reconecta cu corpul, cu iubirea şi respectul de sine şi faţă de alţii. Deplasându-ne dincolo de judecăţile negative, care, de obicei, reprimă vitalitatea corpului nostru şi energiile sexuale, te vei experimenta cu energiile tale sălbatice şi subtile, cu puterea senzualităţii tale, creativităţii, aventurii, sentimentele tale, nevoile şi vulnerabilitatea ta.

Folosim exerciţii simple şi jucăuşe pentru a intra în contact cu corpul şi fiinţa noastră interioară. Întâlniri autentice cu tine însuţi şi alţii te conectează cu cele mai adânci doruri. Într-o atmosferă protectoare în care te simţi respectat, te poţi deschide spre experienţe noi şi vindecătoare.

Îngăduindu-ne să ne atingem şi să fim atinşi, intrăm într-un spaţiu al intimităţii naturale. Este o invitaţie de a te deschide, topi şi lăsa sensibilitatea şi senzualitatea să se dezvolte împreună.

Vei experimenta senzaţia de întoarcere acasă într-un spaţiu interior care este relaxat tot timpul. Acest proces te va ajuta să scapi de frica de iubire şi intimitate şi va deschide noi căi de a deveni mai apropiat de alţii sau partenerul tău.

Mişcare, atingere, dans, tehnici de respiraţie şi exerciţii ghidate de relaxare creează simultan un spaţiu pentru vindecarea rănilor pe care le aducem din trecut. Relaxarea se poate întâmpla natural şi intrăm într-un stadiu de echilibru interior al corpului, minţii şi sufletului, ceea ce putem integra în activităţile vieţii cotidiene.

Vom lucra cu:

·        a simţi pământul sub picioare

·        echilibru interior

·        rădăcini puternice şi aripi pentru a zbura

·        respiraţia într-o nouă viaţă

·        crearea limitelor sănătoase

·        vindecarea energiilor sexuale

·        trecerea de la frică la iubire

 

Celebrarea lui Shiva şi Shakti
Grecia

Seminar de vacanţă

Pe parcursul acestei călătorii eşti invitat să de scufunzi în misterul experienţelor tantrice. Această călătorie tantrică este spre vitalitate, conştiinţă şi bucuria întâlnirii energiilor feminine şi masculine.

Noi toţi tânjim după asta şi totuşi deseori nu suntem un caz uşor pentru celălalt sex. Vom vindeca gentil blocajele energiei sexuale şi vom redescoperi focul şi senzualitatea noastră naturală. Tensiunile rănilor emoţionale provocate de celălalt sex se vor elibera şi vom transcende către propria sensibilitate şi vulnerabilitate, pentru a ne putea deschide inimile şi întâlni partenerul adevăratei noastre naturi.

Vom susţine energia feminină în vitalitatea ei şi energia masculină în profunzimile sale. Într-un mod jucăuş, vei învăţa să relaţionezi cu un partener dintr-un spaţiu interior mult mai autentic.

Eşti binevenit cu:

·        vitalitatea şi spiritul tău jucăuş

·        simţămintele şi nevoile tale

·        creativitatea şi curiozitatea ta pentru aventură

·        vulnerabilitatea şi graniţele tale

·        energiile tale sălbatice şi liniştite

·        dorinţa ta de atingere şi întâlnire

·        bucuria şi dansul sălbatic

·        energia ta sexuală

·        energia iubitoare a inimii tale

·        prezenţa ta ca bărbat şi femeie

Prin exerciţii jucăuşe, vindecare corporală senzuală, exerciţii de inspiraţie tantrică şi unirea energiilor masculine şi feminine într-un ritual tămăduitor tantric, ne deschidem acestor energii tantrice, uneori singuri, alteori cu un partener, pentru a permite energiilor să se ridice prin toate chakrele, mişcându-se din sex, prin inimă către meditaţie.

„Eşti înconjurat de o nouă energie, o nouă viaţă de parcă te-ai renaşte în fiecare moment” Osho

 

Focul Iubirii

În acest seminar te poţi conecta cu calităţii mai profunde ale inimii, precum acceptarea, încrederea, inocenţa sau bucuria, mai presus de înţelegerea cotidiană prin care este identificată ca un spaţiu al sentimentelor şi emoţiilor. Este despre a învăţa iubirea necondiţionată şi intimitatea în relaţii.

Cele mai adânci dorinţe ale inimii sunt iubirea, încrederea şi cea de a fi deschisă. Totuşi, deseori ne protejăm din cauza fricii de a nu ne fi acceptată sau primită iubirea de către ceilalţi. Aceasta ambivalenţă interioară este unul din motivele principale din cauza căruia evităm apropierea în relaţii.

Răni vechi din experienţe trecute care ne previn să ne deschidem inima către iubire, pot fi vindecate când începem să ne relaxăm în momentul prezent… când învăţăm să ascultăm impulsul nefamiliar sau contradictoriu din interior. Este vorba despre a îndrăzni să ne deschidem, încrederea de a ne arăta aşa cum suntem în fiecare moment.

Aceasta va crea noi posibilităţi pentru tine să te exprimi din inimă în viaţa cotidiană. Îţi va reaminti că ai de ales între a aborda lucrurile din minte sau din inimă. Conectează-te cu pacea, căldura şi spontaneitatea pe care o găsim în inimă şi aşterne-o în sincronicitate cu viaţa.

Folosim exerciţii de relaxare ghidate, atingeri jucăuşe şi elemente de mişcare cu un partener şi cu tot grupul, precum şi exerciţii în natură care ne permit să ne deschidem simţurile şi împreună creăm o atmosferă şi spaţiu pentru relaxarea naturală.

Prin diferitele tehnici de meditaţie poţi, de asemenea, să descoperi că inima funcţionează ca un pod către meditaţie, susţinându-te să treci cu uşurinţă într-o relaxată stare de martor naturală.

Acest seminar oferă un mediu sigur în care participanţii se simt încurajaţi şi susţinuţi în procesul lor de dezvoltare.

·        ai încredere în limbajul inimii – omul modern a uitat treptat;

·        în viaţa modernă ne folosim foarte mult de minte, primim atât de multă informaţie prin televizor, radio, computer, telefon şi pentru că suntem atât de obişnuiţi cu mintea începem să o folosim şi la ceea ce aparţine de inimă;

·        natura minţii este de a crea şi rezolva probleme;

·        cu toţii purtăm idei împrumutate despre cum să iubim pe care le luăm de la partenerii noştri;

·        amestecăm aşteptări, dorinţe, visuri cu iubirea;

·        învăţăm despre intimitate de la oameni care ne-au fost aproape şi au făcut din emoţiile lor trăirile noastre;

·        soluţia tuturor problemelor noastre este inima;

·        iubirea ca stadiu al fiinţei este o deschidere în fiecare moment, sentimentele adevărate aduc iubirea şi respectul faţă de noi înşine, faţă de graniţele personale şi ale celorlalţi;

·        credem că este nevoie să dăm ceva în schimb pentru a primi iubire;

·        învăţăm că a iubi înseamnă a recepta

 

Iubirea Vindecă Trecutul

Acest seminar este un proces de vindecare şi decondiţionare a copilăriei prin descoperirea straturilor durerii emoţionale şi dizolvarea acestora într-o atmosferă iubitoare.

Ne-am născut cu o imensă iubire şi stimă de sine, dar pe parcurs am devenit deconectaţi de această natură esenţială. Acest proces explorează rănile şi obstacolele care ne împiedică să ne iubim pe noi înşine având ca rezultat atracţia spre relaţii auto-destructive.

Din fragedă copilărie am învăţat să ne limităm respiraţia şi suprimăm vitalitatea ca să ne conformăm la ceea ce gândim că se aşteaptă de la noi. Aceasta creează tensiuni în corp, reprimă emoţiile noastre, împiedică energia vieţii să curgă natural şi creează tipare comportamentale subconştiente.

Inima este cheia secretă spre toată alchimia aceasta, deschizând o cărare interioară spre conştienţă. De cum mutăm prezenţa şi conştienţa din minte în inimă, conceptele împrumutate despre noi în condiţionarea socială din trecut sunt transformate strat după strat într-o spaţiozitate a acceptării care este mereu disponibilă în momentul prezent.

Iubindu-te pe tine însuţi aşa cum eşti, moment de moment, se întâmplă vindecarea iar uşa către acum şi aici se deschide în fiinţa ta. În timp ce ne redescoperim calea noastră naturală, ne relaxăm şi ne acceptăm pe noi înşine. Vom găsi calea de întoarcere către potenţialul creator unic, un pas care ne aduce bucurie şi împlinire imediată.

 • topind crusta de gheaţă protectoare a ego-ului;
 • îngăduinţa de a-ţi exprima nevoile;
 • a învăţa să asculţi şi să răspunzi nevoilor altora;
 • recunoaşterea puterii faptului că eşti unic şi simplu, cu scopul de a fi în stare să renunţi la orice competiţie cu tine însuţi şi cu alţii;

Trainingul de bază este urmat de Trainingul Profesorilor, pentru cei care doresc să lucreze cu alţi oameni. Aceste seminarii sunt doar pentru cei care şi-au completat trainingul de bază şi, spre deosebire de trainingul de bază unde puteau intra şi alţi oameni, în acest training nu se vor alătura noi persoane şi vom crea un spaţiu ferit unde putem merge mai în profunzime şi găsi un stadiu de relaxare şi dezvoltare care este posibil doar într-o călătorie ca aceasta.

 

Dincolo de Frica de Intimitate

În acest seminar creăm un spaţiu în care este uşor să ne deplasăm de la frică la iubire într-o nouă dimensiune a intimităţii. Învăţăm să respectăm graniţele proprii şi ale altora, renunţând la frică şi asumându-ne riscul de a contacta oamenii care ne plac într-un mod autentic.

În timpul explorării aspectelor masculine şi feminine, devine mai clar ce nevoi ai de la un partener cu adevărat. Te ajută să te conectezi mai uşor cu tine însuţi şi să poţi permite altora să se apropie de tine atât de mult cât doreşti. Intimitatea se va petrece natural şi frica subtilă de iubire şi apropiere se poate dizolva. Aceasta va aduce mai multă armonie şi înţelegere în viaţa ta iar dinamica relaţiilor cu oameni pe care îi iubim poate deveni fericită şi luminoasă.

Prin exerciţii jucăuşe aducem mai multă atenţie în chestiuni delicate privind intimitatea, de exemplu frica de a fi respins sau a nu fi în stare să stabileşti graniţe sănătoase. Cu toţii dorim intimitate dar, în acelaşi timp, ne este frică să ne pierdem libertatea.

În spaţiul iubitor al acestui seminar poţi întâlni alţi oameni cu spontaneitatea ta, respectul şi deschiderea de a învăţa să vieţuieşti iubirea şi libertatea în acelaşi timp.

Cele mai mari frici care înconjoară intimitatea sunt:

 • frica puterii, ceea ce înseamnă că celălalt ar putea face ceva ce nu-mi place sau eu aş putea face ceva ce este prea mult pentru cealaltă persoană;
 • frica de a mă pierde pe mine însumi când devin apropiat şi încep să fac pe plac celeilalte persoane, făcând lucruri pe care nu le vreau;
 • frica de vulnerabilitate şi de a fi rănit;
 • frica de a pierde libertatea;
 • frica de slăbiciune şi a pierde controlul;
 • frica de a pierde atracţia;

„Toată lumea se teme de intimitate. Este un alt lucru despre sunteţi sau nu conştienţi. Intimitatea înseamnă să te expui în faţa unui străin… Toată lumea doreşte intimitate pentru că altfel eşti singur în acest univers – fără un prieten, fără un iubit, fără nimeni în care poţi avea încredere, fără nimeni faţă de care poţi să-ţi deschizi rănile. Şi rănile nu se pot vindeca numai dacă sunt deschise…

Dacă nu arunci toate reprimările, inhibiţiile – care sunt cadourile religiilor tale, culturii tale, societăţii tale, părinţilor tăi, educaţiei tale – nu vei fi niciodată capabil să fii intim cu cineva… Dacă ai trăit o viaţă simplă, naturală, nu va fi nici o frică de intimitate, doar o bucurie imensă – a două flăcări care se apropie atât de mult încât aproape devin una… Din moment ce te-ai acceptat aşa cum eşti, frica de intimitate va dispărea… Şi dacă eşti gata să fii intim, vei încuraja cealaltă persoană să fie intimă.

Deschiderea ta va ajuta cealaltă persoană să se deschidă şi ea. Simplitatea ta nepretenţioasă va permite celuilalt să se bucure de simplitate, inocenţă, încredere, iubire, deschidere.”

Osho: Splendoarea ascunsă


 

Viaţa este Iubire – „Training pentru facilitatori” ( partea a doua)

Trainingul pentru facilitatori aprofundează procesul de autodezvoltare şi oferă aptitudini profunde pentru cei care lucrează în domeniul sănătăţii, educaţiei sau organizatoric, ca şi pentru cei din trainingul terapeutic, o oportunitate unică de a îmbogăţi şi cristaliza propria muncă şi dezvoltarea personală.

Trainingul oferă tehnici de echilibrare a corpului, emoţiilor şi sufletului. Participanţii vor învăţa metode holistice de lucru cu oamenii în grupuri şi sesiuni individuale. Cei care lucrează deja ca terapeuţi vor găsi noi modalităţi şi mai multă competenţă şi siguranţă în tratarea chestiunilor legate de relaţii, contact, iubire şi sexualitate. Te va ajuta să te extinzi în abundenţă şi flexibilitate în propriile relaţii şi viaţa proprie profesională.

 

Trainingul pentru facilitatori:

1. Explorarea Chakrelor şi Citirea Energiilor

13.-18. Junie 2010 – Koroni

2. Dinamica Relaţiilor şi polaritatea Feminină – Masculină

9.-12. Decembrie 2010 – Sibiu

3. Îndrumare – O călătorie spre tine însuţi

17.-20. Martie 2011 – Cluj

4. Ghidare cu Rădăcini şi Aripi

14.-17. July 2011 – Bucureşti

 

Constă în 16 zile grupate în 4 secvenţe de seminarii pe perioada unui an, incluzând un seminar de vacanţă în Grecia şi în combinaţie cu grupe regionale şi asistenţă. Toate seminariile încep joi seara şi durează până Duminica dumpă-amiaza. Pot lua parte participanţii treningului de bază; în urma asistenţei la seminarii primesc certificatul de participare.

 

Explorarea Chakrelor şi Citirea Energiilor

Experimentarea profundă a diferitelor chakre, înţelegerea naturii şi potenţialului lor. Într-o conştiinţă iubitoare vom identifica şi reinvita vechi inhibiţii şi limitări. Eliberând energia noastră naturală în celebrarea misterului care suntem.

Inima devine cămin şi îşi revelează secretele sincronicităţii, acceptarea şi intuiţia. Învăţăm cum să simţim energia altor oameni şi mişcarea acesteia.

A citi înseamnă a muta percepţiile într-un limbaj al inimii clar, iubitor. În acest mod putem atinge sufletul şi aduce lumină în comportamentul inconştient.

Învăţăm să înţelegem cum energiile chakrelor sunt conectate cu temele de viaţă şi cum se desfăşoară, armonizează şi echilibrează aceste energii. Dacă energiile sunt echilibrate între chakrele emitente şi receptoare, suntem capabili să ne trăim potenţialul maxim.

Aceste zile de aventură, meditaţie şi bucurie dezvoltă abilităţile de a lucra cu oamenii.

„Tantra vă vrea vii – atât de vii precum copacii, atât de vii precum râurile, atât de vii precum soarele şi luna”.

Osho: Transformarea Tantrică

 

Dinamica Relaţiilor şi Polaritatea Feminină – Masculină

Acest curs despre Dinamica Relaţiilor priveşte mai adânc la principalele dinamici care creează relaţii. Vom privii dinamici sănătoase care permit iubirii să crească şi înflorească şi acele dinamici care creează tensiuni şi conflict. De asemenea vom privi dinamici care ţin de sexualitate, masculinitate, feminitate şi dinamici care implică cum să fii intim şi în acelaşi timp autonom.

Îţi va da oportunitatea de a cristaliza şi dizolva situaţii personale care înconjoară chestiuni de viaţă precum relaţiile, munca şi meditaţia. Vei recunoaşte şi lucra cu proiecţii, rezistenţă, dorinţă, înţelegerea dinamicii relaţiilor şi principiile relaţionării sănătoase. Lucrând cu polarităţile dintre „bărbatul interior” şi „femeia interioară”, se creează echilibrul care îţi dă mai multă claritate şi putere interioară în propria viaţă.

Acest seminar te ajută să înţelegi într-un mod diferit dimensiunile relaţiei bărbat – femeie şi polaritatea masculină – feminină în general.

În relaţiile noastre de iubire experimentăm cel mai mare extaz şi la fel de bine şi cea mai mare durere a vieţii noastre. Iubirea şi relaţionarea dintre bărbat şi femeie, care ne poate da o savoare a celei mai înalte şi profunde naturi, devine adesea o sursă de nemulţumire, anxietate şi suferinţă. În acest seminar vom demasca crezuri false despre iubire şi ne vom reconecta la o adâncă cunoaştere a înţelesului adevărat al iubirii.

De asemenea învăţăm să recunoaştem energiile Yin şi Yang şi transformarea lor ritmică între creativitatea dinamică şi starea relaxată de a fi în curentul vieţii.

 

Călătorie de la Minte la Inimă

Deschiderea Simţurilor Inimii · Meditaţii prin Dans · Corp – Vindecare · Ritualuri Tantrice · Cerc de Lumină · Lucrul cu energie · Energizarea Chakrelor · Respiraţia Tantrică · Expansiune prin Respiraţie · Mişcare şi Voce · Copilărie – Decondiţionare · Co-Dependenţă · Meditaţii cu Partener · Inteligenţă Emoţională

 

Îndrumare – O călătorie spre tine însuţi

În acest seminar înveţi abilităţi de îndrumare pentru vindecare şi îmbogăţirea propriului mod de relaţionare şi de a ajuta pe alţii aducând un aer proaspăt în relaţiile lor spre a descoperii magia iubirii. Ieşind din tiparele comportamentul destructiv, găsind o nouă înţelegere reciprocă, curăţând blocajele sexuale şi relaxându-ne în inimă, se deschide spre noi o nouă dimensiune a relaţionării. În meditaţie, iubirea dăruieşte libertate iar libertatea cheamă iubirea.

Terapia se întoarce în trecut, îndrumarea priveşte în mod specific situaţia prezentă din viaţa ta, să accesezi propriile resurse, şi să te conectezi cu momentul prezent. Te ajută să afli, de ce ai nevoie chiar acum cu scopul de a fi prezent în situaţia în care te afli.

Vei învăţa tehnici prin care să-i ajuţi pe alţii să-şi descopere adevărul şi vitalitatea proprie.

„Terapia este chestiunea cum curge energia.

O persoană poate fi un mare terapeut dacă energia sa este tămăduitoare, dacă poate revărsa şi împărtăşi energie, poate fi iubitoare, poate avea compasiune pentru oricine şi toate.

Atunci terapia este posibilă, pentru că terapia este o funcţie a iubirii: dacă poţi iubi, vindecarea se realizează.”

Osho: Experienţa Zero

 

Ghidare cu Rădăcini şi Aripi

Ghidarea altor oameni este posibilă doar când ai explorat şi experimentat calea propriului adevăr interior şi când ştii în ce direcţie trebuie să mergi pentru a găsi libertatea interioară.

În toate grupurile şi trainingurile din Resortul Internaţional de Meditaţie Osho, a fost cristalizată o nouă abordare a terapiei. Terapeuţii obişnuiţi din lume lucrează la nivel psihologic, ei vor să-ţi schimbe personalitatea şi să facă o persoană mai bună din tine. În viziunea lui Osho totul este deja acolo şi poate fi găsit în interior, este nevoie doar de conştienţă şi reamintire. Dar trebuie să ştii unde să cauţi iar un terapeut poate fi un ghid prin propria experienţă, pentru că a trecut de toate nivele interioare şi cunoaşte poteca ce duce spre centrul fiinţei.

Din acest motiv este necesar să faci toate seminariile şi să te afunzi în profunzimile explorării de sine.

Acest seminar va fi completarea şi integrarea a tot ce am învăţat:

 

Punctele trainingului:

 • conştienţa şi vitalitatea corporală;
 • conectarea cu simţirea şi senzitivitatea;
 • vindecarea rănilor emoţionale şi fricilor;
 • deschiderea spre iubire;
 • încredere şi iubire de sine;
 • prezenţă;
 • învăţarea de a da drumul şi relaxarea;
 • lucrul cu energia;
 • privirea cu inima;
 • nici o rezistenţă interioară;
 • recunoaşterea propriului adevăr;
 • exprimarea autentică;
 • intrarea în legătură cu calităţile tale unice;
 • conştiinţa ruşinii, vinei şi dependenţei;
 • explorarea părţilor tale feminine şi masculine;
 • transformarea energiilor sexuale;
 • maturizarea modalităţilor de relaţionare;
 • permiterea apropierii şi intimităţii;
 • respectarea graniţelor proprii şi ale altora;
 • învăţarea capacităţii de a rezolva conflicte;
 • expansiune spirituală;
 • conştiinţe noi prin meditaţii;
 • învăţarea să stăpâneşti energie;
 • explorarea vitalităţii, senzitivităţii şi liniştii;
 • privirea lumii ca o oglindire propire

După participarea la toate seminariile poţi primi certificatul de participare. Dacă ratezi un seminar poţi să-l recuperezi mai târziu prin asistenţa la seminarii.

 

Spersa Kreis

s-a născut în 1963 Munchen Germania.

Este terapeut şi discipol al maestrului indian OSHO din 1984 şi a ghidat mai multe sute de persoane pe calea lor.

Cursurile şi sesiunile individuale sunt un suport pe drumul iubirii, pentru aceia care sunt interesaţi în arta iubirii şi căutarea unei vieţi în profunzime, integritate şi adevăr.

După studiile în Terapia Artei FKN Freie Kunstschule, Nürtingen – Germania şi Masaj Holistic Massageschule Prögler, Freiburg – Germania a demarat Institutul Esoteric pentru Lucru cu Corpul în Freibug – Waldkirch în 1991 iar în 1997 a fondat Centrul de Meditaţie Corp & Suflet în Freiburg – Waldkirch.

Între anii 2002-2007 a trăit ca rezident în Resortul Internaţional de Meditaţie Osho, Puna – India şi este membru al echipei de Terapeuţi Osho la Osho Multiversity, Puna din 2003 unde a fost specializată în cursurile Inima şi Intimitate, Tantra şi Conciliere, Dinamica Realţiilor. Tot atunci a înfiinţat Institutul Arta Iubirii.

Spersa călătoreşte în Europa, USA, Rusia, Israel, Taiwan şi India facilitând seminarii pentru începători şi avansaţi.

ata iubirii

seminarii şi sesiuni individuale

Tantra, Iubire şi Conştiinţă

________________________

Spersa Kreis | Stada Maxim-Gorkij- Nr. 12 | D-79111 Freiburg |

Mobil: +49 (0)160 98285982 | Telefon: +49 (0)761 4799808 |

www.spersa.org

Costurile seminariilor:

Caravana iubirii € 890.- /pentru plata în avans: € 800.-

Trainingul profesorilor € 780.- /pentru plata în avans € 700.-

Trainingul Iubirea este Viaţa € 1500.- cumpărarea ambelor părţi în avans

Locurile seminariilor:

Bucureşti, Cluj, Sibiu, Braşov, Koroni / Grecia

Toate seminariile sunt pentru celibatari sau cupluri care au deschidere spre atingere senzorială şi psihică; cuplurile decid singure dacă doresc să facă exerciţiile cu un partener sau singure. Nu este interacţiune sexuală directă în timpul seminariilor. Participanţii trebuie să aibă peste 18 ani şi să fie capabili să-şi asume întreaga responsabilitate a propriilor acţiuni.

Informaţii suplimentare & rezervări:

http://www.skymindblog.wordpress.com, http://www.zorbabuddha.ro,

veet_cristian@yahoo.com, Veet Cristian: 0722.519.299

www.spersa.org

 

 

Reclame

Responses

 1. Poti sa imi spui te rog care e pretul workshopului. Mersi G

 2. Namaste George,

  Am updatat informatia pe blog.
  Mersi de feedback.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: