Publicat de: skymindblog | 5 august, 2009

Constelatia Familiei 6 sept. seminar cu BodhiRay

“ O nastere ti-a fost data de parintii tai, cealalta asteapta. E nevoie sa te nasti singur acum. Tu trebuie sa fii tatal si mama ta.”         OSHO      

              

  Constelatia Familiei  cu BodhiRay 

  -pentru vindecare de trecut- 

                                                                                6  sept. Bucuresti

Family_Constellation

Este o metoda puternica ce te ajuta sa recunosti dificultatile atat in familia de origine cat si in familia prezenta. Interventii orientate pe solutii aduc intelegere urmate fiind de o adanca relaxare ce permire iubirii sa curga din nou intre membrii sistemului familial. Sistem dezvoltat de germanul Bert Hellinger. Ca si metoda terapeutica se considera individul ca o parte a unui intreg mai mare mai degraba decat o entitate separata. Fiecare comportament, reactie, sentiment trebuie intelese in contextul acestui grup mai mare. Acolo in familie unde legi „nespuse” opereaza si ghideaza comportamente de care noi nu suntem constienti ca si indivizi. Suferinta apare pentru unii dintre membrii familiei prin violarea legilor „nespuse”, arhaice ce guverneaza sistemul. Iar acesti membrii dintr-o „iubire oarba” preiau un comportament, reactie din „solidaritate” fata de sistemul mai mare familial.

In timpul acestui seminar se va crea un model viu al familiei, o constelatie. Unii dintre participantii la seminar sunt alesi ca si membrii ai familiei( reprezentanti) de catre persoana cu care se lucreaza. Apoi se observa dinamica dintre ei, si se recreeaza o situatie asemanatoare familiei de origine, cadru in care se exprima emotii unii fata de altii, relatii si dinamici diferite…pana cand intr-un final se restabileste Ordinea Sistemului si iubirea poate circula din nou libera.

Ceea ce este important intr-o astfel de sesiune este ca venim in contact cu un anumit adevar despre noi insine si despre legaturile/atasamentele din familie. Aflam ceva care este plin de insemnatate in sistemul din care facem parte si acest aspect in sine este un beneficiu. In general, schimbarea reala se intampla dupa sesiune, cand te surprinzi iesind din modele vechi de comportament, lasand in urma convingeri vechi si idei fixe despre tine insuti, simtindu-te mult mai natural, liber si autentic fata de tine si in relatiile cu ceilalti.

Cine poate beneficia de acest seminar?

Cu totii venim dintr-un anumit gen de familie si, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru, avem ceva nerezolvat in relatia noastra cu familia. Altfel spus, oricine are o mama si un tata are ceva de castigat din aceasta metoda terapeutica.

Dar nu doar dificultatile in familie pot reprezenta subiecte de lucru intr-o constelatie. Se poate porni de la probleme care, aparent, nu au nimic de a face cu familia. Poate ca nu poti gasi un partener/partenera de viata sau ai dificultati in a continua relatia in care esti acum. Sau poate te complaci intr-un serviciu care nu iti place ori ai dificultati in a-ti castiga existenta. Chiar si o boala despre care crezi ca are origini psihosomatice. Sau poate ca nu este nimic in mod specific, dar simti ca viata ta este goala si lipsita de sens.

Aceste probleme pot conduce la descoperirea unor subiecte nerezolvate din familie. Problemele care ne indeparteaza de la a trai o viata plina de bucurie nu apar pur si simplu, din senin. Simpla intelegere a faptului ca dificultatile personale sunt o parte dintr-o dizarmonie mai mare care ii implica pe toti cei cu care ai crescut si pe cei care au venit inaintea lor, iti permite sa te relaxezi.

Pentru mai multe informatii despre Constelatii Familiare puteti sa vedeti filmuletul de pe you tube: http://www.youtube.com/watch?v=yFqp8mRgdQU&feature=related

Iar aici este un bun exemplu de reprezentare impreuna si cu explicatii:

prima parte: http://www.youtube.com/watch?v=RDPl6HcZNhg&feature=related

partea a 2-a :  http://www.youtube.com/watch?v=AJkHrn-MCSs&feature=related

Un site bun cu informatii utile este: http://www.family-constellation.net/

 Cine este Bodhi Ray?BodhiRay POZA

 

Născut în Statele Unite, este licenţiat în Psihologie şi Filosofie la Universitatea din Michigan. Înainte să îl întâlnească pe Osho, în 1988, a lucrat 20 de ani ca Executive Officer în sectorul de business, în San Diego, California.

Este terapeut Osho în Breath Work (Lucru cu respiraţia), Counseling (Consiliere), Family Constellation ( Constelaţia Familială), Primal and Childhood Deconditioning (Decondiţionarea de copilărie şi Decondiţionarea primară).

Susţine seminarii de respiratie, constelaţii familiale, decondiţionare (terapie cu copilul interior, decondiţionare sexuală) şi Putere transformatoare în diverse ţări ale lumii, precum şi în Osho Multiversity, Pune, India.

Bodhi Ray îşi concentrează munca pe meditaţii, terapii orientate către corp şi respiraţie (Breath and Body Oriented Therapies). Site-ul său poate fi vizitat pentru mai multe detalii-  http://www.diamondbreath.de/

Bodhi Ray va avea si sesiuni individuale de 1 h. 30’ cu cine doreste. incepand de marti 1 sept. pana marti 8 sept.

Cand?

Duminica, 6 sept., 9.00-18.00.

Inscrierea se face incepand cu 8.30. Imbracaminte sa fie comoda, cat mai lejera.

Unde?  Sala va fi anuntata la inscriere.

Cât?    Sunt mai multe variante de cost:

  1. 30 EU.( sau 127,5 Ron) pentru situatia in care participi ca si Observator sau esti ales de catre persoana ce face constelatia ca si Parte din familia sa.
  2. 90 EU.( sau 385 Ron) daca doresti sa iti faci si constelatia ta. ( este costul standard de 30 EU+ inca 60 EU care este de fapt costul unei sesiuni individuale de Constelatie.)

Se va plati pentru inscriere numai suma de 30 EU. Urmand ca apoi, in timpul seminarului, daca doriti sa aveti si o constelatie proprie, veti plati restul la finalul zilei. Decizia pentru a avea o constelatie apartine fiecaruia in primul rand si apoi facilitatorului care va hotari in functie de dinamica grupului si de gravitatea situatiei-problema a fiecaruia.

 Capacitatea pentru 1 zi de seminar este de aprox. 6-7 constelatii. Pentru asta va rog sa va inscrieti din timp daca doriti o sesiune de constelatie in timpul seminarului. Odata cu inscrierea va rog sa transmiteti si un mail in care sa optati daca doriti si pentru o sesiune de constelatie. Fiecare este considerat inscris in momentul platii sumei de 30 EU.

ATENTIE: Din experienta mea ca participant in mai multe Constelatii si din indicatiile facilitatorilor, pentru Observatori, deci cei care nu isi fac propria constelatie, participarea are o valoare foarte mare iar procesul se desfasoara in interior pe baza de oglindire pentru ca multe din probleme sunt si ale noastre si multe insight-uri pot aparea. De asemenea poti fi si participant in constelatie daca esti “ales” ca si reprezentatnt, membru de familie sau in alt “rol”…etc

Plăţile pot fi făcute prin transfer bancar sau în numerar. Pentru plăţile prin bancă:

-contul in LEI este RO 03 FNNB 000102216527 RO 02

-contul in EURO este RO84FNNB000102216527EU01

 pe numele Miu Cristian Bogdan, Credit Europe Bank, sucursala Municipiului Bucuresti-SMB. Inscrierile au loc pana pe data de 30 august. Înscrierea se face prin plata unei sume de 127,5 Ron ( contravaloare a 30 Eu), cu confirmare la adresa de e-mail veet_cristian@yahoo.com sau la tel. 0722.519.299.

Organizator

ZORBA BUDDHAtransformare personala si meditatie OSHO

Pentru detalii: Cristian Veet, veet_cristian@yahoo.com si tel 0722.519.299

                               Devapriya (Ramona), rrami8@yahoo.com    

www.skymindblog.wordpress.com

www.zorbabuddha.ro

 Celebration

 

        Esti pregatit sa ai o Viata a ta?                                                          

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: