Publicat de: skymindblog | 21 Iulie, 2009

SHAKTI POWER:31 iul.-2 aug. seminar cu SPERSA la Cluj

                 SHAKTI POWER –  Reîntoarcerea la  forţa feminină

                                                                                  31 iulie- 2 august 2009,

                                                         Cluj Napoca

Invitatie-Reintoarcerea la forta feminina 

Fiecare femeie este nascută dintr-o femeie. Acest fapt nu ne încurajează în mod necesar să ne placă că suntem femei, să ne iubim corpul sau să ne bucurăm de senzualitatea şi sexualitatea noastră atunci când stăm în faţa unui bărbat.

Cum reuşim noi ca femei să accesăm mereu aceleaşi mecanisme prin care devenim victime, ne devalorizăm sau încercăm să-i controlăm şi manipulăm pe ceilalţi, arătându-ne  slăbiciunile şi fragilitatea.

Acest workshop este un cadru în care fiecare venim împreună ca să descoperim mai mult despre femeia noastră interioară, să învăţăm de la celelalte, să ne vindecăm şi să împărtăşim o nouă perspectivă prin care ne putem simţi împlinite şi mulţumite ca şi femei. Vom explora probleme legate de iubire, de stimă şi acceptare de sine şi vom învăţa cum să ne reconectăm cu întreg potenţialul nostru de femeie la forţa care există  în inima noastră.

Acest workshop le va susţine pe femei să-şi dezvolte încrederea şi stima de sine, pentru ca fiecare participantă să devină conştientă de propria feminitate şi să ia decizia interioară de a-şi urma propriul drum.

Pornim în acest proces de la ideea că sursa puterii şi tăriei personale a fiecărei femei se află în  conectarea la ea însăşi şi la corpul ei. Ne vom reconecta la cele mai profunde dorinţe şi vise ale noastre, vom da spaţiu nevoilor sufletului, pentru ca să radiem frumuseţea fiinţei nostre.

 În tradiţia tantrică, fiecare femeie este manifestarea principiului activ divin, este la originea tuturor lucrurilor şi este cunoscuta sub numele de Shakti. Fiecare Shakti păstreză toate cunoştiiţele despre sexualitate în ea însăşi, este sursa vieţii, frumuseţii, puterii şi bucuriei. Se spune că fiecare femeie în procesul de trezire al propriului şarpe de energie Kundalini- poate atinge cel mai înalt potenţial creativ şi poate intra în contact cu latura dinamică, iniţiatică şi transformatoare din ea.

Susţinute de corpul tantric şi de lucrul cu energia fiecăreia, împreună cu experienţele de vindecare, ritalurile de relaxare, vom permite corpurilor noastre să se deschidă pentru a se bucura de senzualitatea nostră, ne vom reconecta la puterea energiei feminine şi la nevoile sufletului nostru pentru a putea sta cu seninatate şi bucurie în faţa oricărui bărbat.

Spersa

Este terapeut şi discipol al lui Osho din 1984 şi este fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg- „Body and Soul“. Între 2002 si 2007 a locuit ca şi rezident în cadrul Resortului Osho internaţional din Puna/ India şi a participat ca şi membru al Echipei de Terapeuţi Osho din 2003. A facilitat workshopuri precum “Deschiderea către Inima“, „Deschiderea către Sentimente“, „ Deschiderea catre Atingere“, „Deschiderea catre Intimitate“ .

Ofera sesiuni individuale in „echilibrarea energiilor“, masaj holistic si consiliere.

Preţ: 120 euro

Se fac înscrieri până în 28 iulie şi devin efective după ce se achită 40% din preţ. Plăţile pot fi efectuate în numerar sau în contul RO061INGB0000999900162114 la ING Cluj.

Info şi înscrieri: la Carmen Moisescu pe email la carmenm08@yahoo.com sau la tel 0723-560756.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: