Publicat de: skymindblog | 4 Martie, 2009

9 martie -„Doar spune DA”- seara de meditatie si transformare personala

ZORBA BUDDHA- Centru de transformare personala si meditatie OSHO      va invita  luni 9 martie 2009 de la ora 18.30 pana la 21.30 la Casa Satya la:

„Doar spune DA”

tema zilei: integrand vocile interioare                       

-seara de transformare personala si meditatie-

Despre TEMA ZILEI: Sunt multe posibilitati si alegeri cu care ne intalnim la fiecare pas. Suntem pusi in fata unor decizii pe care e nevoie sa le luam rapid. Dar orice decizie pe care o luam creeaza conflict daca nu reusim „sa integram” intr-un mod armonios toate „partile” din noi implicate in luarea deciziei. E nevoie de un „acord” interior inainte de a lua o decizie care sa te conduca in directia aleasa. Altfel risti „sa fii sabotat” de acele parti care nu au fost „de acord”.

Astazi vom explora:

  • Proces NLP: „Integrarea partilor aflate in conflict”;
  • Ce este meditatia: starea de Martor si integrarea tuturor „vocilor” interioare;
  • Meditatia secolului 21: meditatii active=inovatia adusa de OSHO;
  • O meditatie activa OSHO;
  • Sharing;

 

„ Meditatia este aventura, cea mai mare aventura pe care mintea umana o poate concepe. Meditatia este numai „ a fi”, fara sa faci nimic, fara actiuni, fara ganduri, fara emotii. Tu doar esti si asta e o adevarata incantare. De unde vine aceasta incantare daca tu nu faci nimic? Nu vine de nicaieri sau vine de peste tot. Este fara cauza pentru ca Existenta este creata dintr-o „materie” numita bucurie.”  OSHO

Te invit la o calatorie interioara prin intermediul meditatiei.

Acestea sunt „seri” de meditatie si explorare interioara. Scopul lor este de a ne sustine pe fiecare dintre noi pe calea meditatiei si cunoasterii interioare. Pentru ca se intampla sa avem uneori nevoia de „a impartasi” cu cineva aceleasi aspiratii, cautari, obstacole pe cale, tristete,bucurie,…etc. Aceste intalniri sunt si pentru cei care vor sa aiba un contact cu meditatiile OSHO sau sa le continue.

Acestea sunt SERI de auto-cunoastere in care fiecare este invitat sa vina cu propriile emotii, experiente de viata, nevoi  si aspiratii,  iar contributia individuala e esentiala pentru ca acest grup sa se formeze si dezvolte. Fiecare seara are o directie pe care o vom urma dar „spatiul” de explorare este deschis in functie de Moment.  Sunt seri in care vom descoperi bucuria dar si tristetea, dinamismul dar si relaxarea, inima dar si corpul… Totul intr-o atmosfera de deschidere, onestitate fata de noi insine, bucurie,energie si in primul rand joc. Pentru inceput vor avea loc cu o frecventa de 2 intalniri lunare. Iar fiecare intalnire o creeaza pe urmatoarea.

Faciliteaza: VEET Cristian, facilitator OSHO si trainer NLP ( Centru OSHO Zorba Buddha )

Inscriere si Contact: cost 30 Ron, veet_cristian@yahoo.com, 0722.519.299. Inscrierea se face prin e-mail sau telefonic. Pentru detalii despre Evenimentele de meditatie OSHO si cele de transformare personala accesati www.zorbabuddha.ro si www.skymindblog.wordpress.com.

9 martie 2009 luni de la ora 18.30 pana la 21.30 va avea loc cea de-a doua „seara”. Programul se poate prelungi cu o jumatate de ora in functie de meditatiile din seara respectiva. Sa aveti imbracaminte sport, lejera.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: