Publicat de: skymindblog | 3 Februarie, 2009

„Inflorirea senzualitatii” 19-22 feb. cu Spersa

ZORBA BUDDHA- Centru de transformare personala si meditatie OSHO va invita de joi seara pana duminica 19-22 feb.2009 la un Eveniment special cu SPERSA Kreis, terapeut OSHO:

 

 

+ 1 Moment introductiv in meditatia OSHO in care suntem bineveniti voi sau prietenii vostrii care vor sa aiba un prim contact cu meditatia OSHO:

          JOI –  26 feb.“ Doar spune DA“  :“seara“ de meditatie de la ora 18.20-21.30 Casa Satya detalii mai jos pe blog

 

Inflorirea Senzualitatii

19-22 feb. 2009

 

Este o calatorie tantrica si o invitatie sa explorezi o noua dimensiune a deschiderii fata de corpul tau si sa-ti re-descoperi propria Senzualitate Naturala.

 

Senzualitatea infloreste cand intri intr-un spatiu de iubire si incredere, cand te simti in siguranta „sa-ti dai voie”, pentru ca esti respectat cu propria sensibilitate, limitari si nevoi.

 

Te intrebi oare ce este senzualitatea si ce este Tantra?

Senzualitatea este darul tau de a-ti trai propria Vitalitate Naturala. Ea este diferita de Sexualitate. Senzualitatea implica experienta de a te simti iubitor fata de corpul tau, este o traire a intregului corp. Pe care o poti si impartasi cu alte persoane. Iar sexualitatea este o traire locala la nivel genital.

Tantra este dincolo de sexualitate dar o include si pe aceasta. Este un mod de viata si este egal cu a spune DA Vietii si experientelor traite fara judecati sau aprecieri personale. Tantra inseamna sa-ti dai voie sa Cresti in mod Natural in propriul ritm. Tantra e A-morala sau dincolo de morala. Simplul fapt de a fi Constient de experiente te aliniaza la o moralitate a Fiiintei fireasca si ne-impusa din exterior.

 

Si cum va avea loc seminarul?

Seminarul va fi unul 80% practic si experiential. Se vor folosi exercitii simple si jucause pentru a intra in contact cu corpul si fiinta interioara. O intalnire autentica cu tine si cu ceilalti te pune in legatura cu cele mai profunde dorinte ale inimii tale. Se va crea o atmosfera de respect si siguranta in care te poti deschide catre experiente profunde de vindecare.

Ne vom reconecta cu Realitatea Corpului nostru. Prin tehnicile abordate ne vom misca dincolo de judecatile negative care de obicei ne reprima Vitalitatea corpului nostru, ne vom trai propria energie Vitala Salbatica si Naturala, energia sexuala, creativitatea, sentimentele, nevoile, sensibilitatea si vulnerabilitatea.

Permitandu-ne noua insine sa atingem si sa fim atinsi, ne deschidem catre un spatiu de Intimitate Naturala.

Iar prin miscare, atingere, dans, tehnici de respiratie si exercitii de relaxare ghidate se creeaza simultan un spatiu profund de vindecare a ranilor din trecut.

 

Vom lucra cu:

·        centrare si relatia cu pamantul;

·        echilibru interior;

·        Radacini puternice si Aripi pentru a zbura;

·        Respiratie pentru o noua viata;

·        crearea granitelor sanatoase;

·        vindecare energiilor sexuale;

·        trecerea dinspre frica catre iubire.

 

Acesta este primul seminar din cadrul Training-ului „Iubirea este Viata” care este o caravana a iubirii pentru a aprofunda iubirea neconditionata si intimitatea in relatii. Acest seminar este atat pentru celibatari cat si pentru cupluri care sunt interesati de Calea Iubirii si cauta o viata in profunzime, integritate si adevar. Este binevenit sa te alaturi caravanei…

La finalul acestui seminar vei primi Diploma de participare din partea „Institutului pentru iubire si Constiinta – Arta Iubirii” din Freiburg/ Germania.

 

In continuare cateva informatii despre Training-ul „Iubirea este Viata”.

Este o caravană a iubirii ce vă oferă o nouă perspectivă despre dragoste şi intimitate, modalităţi extinse de relaţionare cu prieteni, iubiţi  şi în viaţa profesională. Este pentru cei care doresc să lucreze intens pentru o schimbare în viaţa lor.

Noi învăţăm cum să trecem conştiinţa din minte în inimă şi cum să ne conectăm cu esenţa vieţii. Pregătirea este una de bază pentru cei care doresc să facă formare de facilitatori pentru a lucra în domeniul ghidării corporale, mentale şi sufleteşti şi se adresează celor care se află în căutarea unei noi şi profunde căi de abordare a profesiei lor pentru a obţine noi abilităţi.

Este un proces intens şi în acelaşi timp relaxant de auto-dezvoltare, expansiune interioară şi creştere spirituală spre dragoste şi conştiinţă.

Constă în 5 secvenţe de seminarii pe durata 1.5 ani, inclusiv un seminar de vacanţă, combinate cu grupuri regionale.

 

1. Înflorirea Senzualităţii:

19.-22. Februarie 2009 – Bucureşti

2. Celebrarea lui Shiva şi Shakti:

15.-20. 09 iunie – Grecia, Koroni

3. Focul Iubirii:

10.-13. 09 decembrie – Sibiu

4. Iubirea Vindecă Trecutul:

11.-14. Martie 2010 – Cluj

5. Dincolo de Frica de Intimitate:

            15.-18. Iulie 2010 – Sibiu

 

 

SPERSA este terapeut si discipol al lui Osho din 1984.

Fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg- „Body and Soul“.

Intre 2002 si 2007 a locuit ca si rezident in cadrul Resortului Osho international din Puna/ India si a participat in cadrul programului „Munca ca si Meditatie“ ca si membru al Echipei de Terapeuti Osho din 2003. Timp in care a facilitat workshopuri precum “Deschiderea catre Inima“, „Deschiderea catre Sentimente“, „ Deschiderea catre Atingere“, „Deschiderea catre Intimitate“, „Energia Tantra“ si oferind sesiuni individuale in „echilibrarea energiilor“, masaj holistic si consiliere.

Calatoreste in Europa, Asia si SUA unde faciliteaza workshopuri si ofera sesiuni individuale.

Mai multe detalii despre Spersa poti citi accesand site-ul ei www.spersa.org

 

Poti avea o sesiune individuala cu Spersa si poti sa ai suportul ei direct si adaptat exact situatiei tale. Poti sa fii tu insuti(insati) fara sa ai teama de a fi judecat(a) de cineva din exterior, sa te deschizi si sa fii vulnerabil(a) pentru a gasi resursele pentru vindecare in interior. Poti incerca Vindecare Energetica, Dinamica Relationala sau Masaj Holistic. Durata este de 1 ora jumatate iar costul este de 60 Eu.

 

Cand?

Joi seara, 19 feb., 18.00- 22.00

Vineri, 20 feb., 8.30 – 19.00

Sambata, 21 feb., 8.30 – 19.00

Duminica, 22 feb., 8.30 – 17.00

 

Unde?

Casa SATYA, Str. Banu Manta nr.25 , mai multe detalii pe www.satya.ro

Cat?  Costul grupei este de 140 Eu( plata se face in Euro). Inscrierea va avea loc pana pe data de 15 feb. inclusiv. Pentru inscriere se plateste suma de 60 Eu urmand ca restul sa se plateasca la inceperea seminarului.(Atentie: suma de 60 Eu este nereturnabila daca te razgandesti dupa ce ai facut plata). Inscrierea se poate face si direct cu plata sumei in contul: RO 03 FNNB 000102216527 RO 02 pe numele Miu Cristian Bogdan, Credit Europe Bank, sucursala Municipiului Bucuresti-SMB.(cu mentiunea ca dupa ce faceti plata sa ma anuntati pentru a verifica pe mail sau telefonic.)Contul este in lei deci avansul de plata este de 260 Ron( contravaloarea a 60 EU). ATENTIE: Maximum de persoane inscrise pentru acest seminar va fi de 25 persoane datorita capacitatii salii.

Trainingul „Iubirea este Viata“ costa in total 800 EU daca platesti intreaga suma pana pe data de 1 martie 2009. ATENTIE: suma totala de plata pentru cele 5 seminarii este de 890 EU daca platesti individual fiecare seminar in parte.            (Este nevoie sa participi la toate cele 5 seminarii din „Caravana Iubirii“ pentru  a urma nivelul 2 al trainingului „Training pentru facilitatori“ si a deveni Facilitatorul acestei metode.)

 

Cine organizeaza?

ZORBA BUDDHA– Centru OSHO

„Say YES to Life“


Contact: Cristian VEET

e-mail : veet_cristian@yahoo.com; ( 0722.519.299.)

Site: www.zorbabuddha.ro

Blog: www.skymindblog.wordpress.com

 

„Remember that YOU are Loved“

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: