Publicat de: skymindblog | 2 Februarie, 2009

Doar spune DA: 18 mar.2009 la Casa Satya

clip_image0021 Centru de transformare personala si meditatie OSHO  va invita  joi 18 mar. 2009 de la ora 18.30 pana la 21.30 la Casa Satya la:

„Doar spune DA”                        

-seara de transformare personala prin meditatie-

„ Meditatia este aventura, cea mai mare aventura pe care mintea umana o poate concepe. Meditatia este numai „ a fi”, fara sa faci nimic, fara actiuni, fara ganduri, fara emotii. Tu doar esti si asta e o adevarata incantare. De unde vine aceasta incantare daca tu nu faci nimic? Nu vine de nicaieri sau vine de peste tot. Este fara cauza pentru ca Existenta este creata dintr-o „materie” numita bucurie.”  OSHOdancing-11

Te invit la o calatorie interioara prin intermediul meditatiei.

Acestea sunt „seri” de meditatie si explorare interioara. Scopul lor este de a ne sustine pe fiecare dintre noi pe calea meditatiei si cunoasterii interioare. Pentru ca se intampla sa avem uneori nevoia de „a impartasi” cu cineva aceleasi aspiratii, cautari, obstacole pe cale, tristete,bucurie,…etc. Aceste intalniri sunt si pentru cei care vor sa aiba un contact cu meditatiile OSHO sau sa le continue.

Acestea sunt SERI de auto-cunoastere in care fiecare este invitat sa vina cu propriile emotii, experiente de viata, nevoi  si aspiratii,  iar contributia individuala e esentiala pentru ca acest grup sa se formeze si dezvolte. Fiecare seara are o directie pe care o vom urma dar „spatiul” de explorare este deschis in functie de Moment.  Sunt seri in care vom descoperi bucuria dar si tristetea, dinamismul dar si relaxarea, inima dar si corpul… Totul intr-o atmosfera de deschidere, onestitate fata de noi insine, bucurie,energie si in primul rand joc. Pentru inceput vor avea loc cu o frecventa de 2 intalniri lunare. Iar fiecare intalnire o creeaza pe urmatoarea.

Astazi vom explora:

  • Meditatie ghidata: „Trezirea copilului interior”;
  • Meditatia secolului 21: meditatii active=inovatia adusa de OSHO;
  • O meditatie activa OSHO;
  • Exprimare corporala si dans;
  • Sharing; 

Faciliteaza: VEET Cristian, facilitator OSHO si trainer NLP

Inscriere si Contact: cost 30 Ron, veet_cristian@yahoo.com, 0722.519.299. Inscrierea se face prin e-mail sau telefonic. Pentru detalii despre Evenimentele de meditatie OSHO si cele de transformare personala accesati www.zorbabuddha.ro si www.skymindblog.wordpress.com.

18 mar. 2009 joi de la ora 18.30 pana la 21.30 va avea loc cea de-a doua „seara”. Programul se poate prelungi cu o jumatate de ora in functie de meditatiile din seara respectiva. Sa aveti imbracaminte sport, lejera.

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: