Publicat de: skymindblog | 5 noiembrie, 2008

Respiratie Oceanica

                                                                                 

O serie de 3  seminarii cu Bodhi Ray, terapeut Osho catre acest final de An,

          19 noi. ora 18.00-22.00 Seara pentru Barbati

          20 noi. ora 18.00-22.00: Constelatia Familiei

                       21 noi-23 noi: Curajul de a Iubi incepand de vineri seara

In plus Maraton de meditatie Dinamica intre 6 si 21 noi, intre 7.15 si 8.15 Bucuresti

 

A.     Seminar “Numai pentru BARBATI”

             -pentru barbatul secolului 21-

 

Aceasta intalnire este o explorare a uneia dintre cele mai mari provocari a timpului nostru: sa fii barbat in secolul 21. Un timp care il gaseste pe barbat aflat intr-o mare criza de identitate.  Ca sa gasim solutii la aceasta provocare este esential sa ne intalnim ca barbati intr-o atmosfera de Fraternitate, Incredere si Deschidere.

Din toate directiile ni se cere sa fim „mai mult” decat am fost in trecut. Acest „mai mult” pare tentant dar nu se va intampla daca ne relationam asa cum o facem in prezent: in baruri, in salile de sport, la serviciu.

Scopul acestui seminar este sa ne reconectam cu Principiul Masculin si „sa stam” fermi in propria Forta, Curaj, Integritate, simtul Aventurii. In felul acesta, intr-un mod onest si deschis vom bate la usa intalnirii cu un Nou Barbat. Acest Nou Barbat va stii cum sa relationeze armonios cu el insusi si cu viata pentru ca va intelege si va include Principul Feminin in aceasta lume, receptivitate, senzitivitate, mister si simtire.

 

Vor fi exercitii de respiratia oceanica, tehnici Osho, muzica si dans shamanic, tobe si multa energie.

 

 

 

„ Jumatate din Fiinta ta este mama ta si

 cealalta jumatate tatal tau…”OSHO

 

B.  Seminar „Constelatia Familiei”

                 -Vindecare si reasezare in Ordine a relatiilor familiale-

 

Este o metoda puternica ce te ajuta sa recunosti dificultatile atat in familia de origine cat si in familia prezenta. Interventii orientate pe solutii aduc intelegere urmate fiind de o adanca relaxare ce permire iubirii sa curga din nou intre membrii sistemului familial. Sistem dezvoltat de germanul Bert Hellinger. Ca si metoda terapeutica se considera individul ca o parte a unui intreg mai mare mai degraba decat o entitate separata. Fiecare comportament, reactie, sentiment trebuie intelese in contextul acestui grup mai mare. Acolo in familie unde legi „nespuse” opereaza si ghideaza comportamente de care noi nu suntem constienti ca si indivizi. Suferinta apare pentru unii dintre membrii familiei prin violarea legilor „nespuse”, arhaice ce guverneaza sistemul. Iar acesti membrii dintr-o „iubire oarba” preiau un comportament, reactie din „solidaritate” fata de sistemul mai mare familial.

 

In timpul acestui seminar se va crea un model viu al familiei,o costelatie. Unii dintre participantii la seminar sunt alesi ca si membrii ai familiei de catre persoana cu care se lucreaza. Apoi se observa dinamica dintre ei, si se recreeaza o situatie asemanatoare familiei de origine, cadru in care se exprima emotii unii fata de altii, relatii si dinamici diferite…pana cand intr-un final se restabileste Ordinea Sistemului si iubirea poate circula din nou libera.

Acesta este un seminar Introductiv despre Constelatii urmand ca ulterior in 2009 sa aiba loc un seminar de 3 zile.

 

Cand?

Miercuri seara, 19 noiembrie, 18.00 – 22.00. ( “Numai pentru Barbati”)

Joi seara, 20 noiembrie, 18.00-22.00. ( “Constelatia Familiei”)

Inscrierea se face incepand cu 17.30. Imbracaminte comoda, sport cat mai lejera.

Unde?

Casa Satya ( Str. Banu Manta nr 25, langa primaria sect. 1) www.satya.ro

Cât?

90 Ron./fiecare seminar sau 150 (ambele). Pentru cei care participa si la seminarul “Curajul de a Iubi” se face reducere de 50% din costul acestor 2 seminarii.

Înscrierea se face cu confirmare la adresa de e-mail veet_cristian@yahoo.com sau tel. 0722.519.299 şi 0723.613.442.

 

Detalii despre facilitator si contact cititi mai jos…

 

           

Aventura interioară care iţi poate schimba viaţa

C.      CURAJUL DE A IUBI, 21- 23 noiembrie 2008, Bucuresti

SeminarOSHO cu Bodhi Ray

 

Când ai decis să nu te mai arăţi pe tine, aşa cum eşti?

Cu toţii avem nevoia de a trăi iubirea sub toate formele ei într-un mod care să ne reflecte propria unicitate. Cu toate acestea, încă de la începutul vieţii noastre nu ne este permis să trăim în acord cu natura noastră. Trebuie să ne conformăm cererilor şi aşteptărilor celor care au grijă de noi, care şi ei au fost răniţi la rîndul lor cînd au sosit în această lume inconştientă.

Şi cînd dragostea noastră este rănită aşa de devreme simţim nevoia sa ne retragem, luând decizia să nu mai simţim niciodată durerea asta. Asta înseamnă pentru mulţi dintre noi să nu mai fim noi inşine în faţa celorlalţi. Ducând această decizie cu noi în viaţa de adult pierdem puterea de a ne trăi viaţa în mod autentic şi capacitatea de a iubi necondiţionat.

Nu e nimeni de vină pentru asta. Este vorba numai de a recunoaşte ce ni s-a întâmplat şi de a lua o decizie conştientă de a începe procesul de vindecare. Vindecare înseamnă să explorăm şi să găsim blocajele, să le acceptăm şi să le oferim iubire.

Care este ideea din spatele acestui seminar? 

Ideea seminarului este de a redescoperi cum e să trăieşti în acord cu natura ta şi nu cu aşteptările şi dorinţele celorlalţi.

Rana noastră de iubire – pe care o evităm toată viaţa – este de fapt o durere creativă. Are nevoie sa fie simţită şi trăită, astfel încât să ne maturizăm şi să ne dezvoltăm puterea şi receptivitatea. Avem nevoie să ne deschidem din nou către iubire, în toate dimensiunile sale.

Şi cum se va întâmpla asta?

Călătoria noastră pe parcursul acestor zile este de a crea o atmosferă de încredere şi de siguranţă, astfel încât să ne simţim primiţi de viaţă şi să găsim curajul de a ne deschide din nou Inima.

Prin puterea Respiraţiei Oceanice şi a meditaţiilor active Osho vom începe să trezim resursele şi calităţile care susţin Curajul nostru de a iubi.

Respiratia Oceanica este un tip de respiratie “accelerata”, ce are scopul de a trezi emotiile ascunse din interiorul corpului si a le elibera. Respiratia este puntea dintre minte si corp.

Cine este Bodhi Ray?

Născut în Statele Unite, este licenţiat în Psihologie şi Filosofie la Universitatea din Michigan. Înainte să îl întâlnească pe Osho, în 1988, a lucrat 20 de ani ca Executive Officer în sectorul de business, în San Diego, California.

Este terapeut Osho în Breath Work (Lucru cu respiraţia), Counseling (Consiliere), Family Constellation ( Constelaţia Familială), Primal and Childhood Deconditioning (Decondiţionarea din copilărie şi Decondiţionarea primară).

Susţine seminarii de respiratie, constelaţii familiale, decondiţionare (terapie cu copilul interior, decondiţionare sexuală) şi Putere transformatoare în diverse ţări ale lumii, precum şi în Osho Multiversity, Pune, India.

Bodhi Ray îşi concentrează munca pe meditaţii, terapii orientate către corp şi respiraţie (Breath and Body Oriented Therapies). Site-ul său poate fi vizitat pentru mai multe detalii-    http://www.diamondbreath.de/

Bodhi Ray va avea si sesiuni individuale de 1 h. 30’ incepand de marti 18 nov. pana luni 24 nov. cu cine e interesat.

Cand?

Vineri seara, 21 noiembrie, 18.00 – 22.00

Sambata, 22 noiembrie, 08.00 – 19.00

Duminica, 23 noiembrie, 08.00 – 19.00

Unde?

Gradiniţa Cuibuşorul Zânelor (www.cuibusorulzanelor.ro), vizavi de Hotel Mariott, str. Ion Creanga nr 21, sector 5.

Înscrierea se face până pe data de 18 noiembrie. Pentru studenţi şi pensionari se face reducere de 10% din costul seminarului.

Cât?

125 euro la cursul BNR al zilei în care se face plata. Plăţile pot fi făcute prin transfer bancar sau în numerar. Pentru plăţile prin bancă contul este RO 03 FNNB 000102216527 RO 02 pe numele Miu Cristian Bogdan, Credit Europe Bank, sucursala Municipiului Bucuresti-SMB.

Înscrierea se face prin plata unei sume de 50 Euro, cu confirmare la adresa de e-mail veet_cristian@yahoo.com sau tel. 0722.519.299 şi 0723.613.442.

Organizator

Zorba Buddha – Centru OSHO de Informare cu activităţi de Meditaţie

Pentru detalii: Cristian Miu, veet_cristian@yahoo.com si tel 0722.519.299 sau info@casandra.info, tel.0723.613.442  si www.skymindblog.wordpress.com

 

 

Eşti gata acum să incepi procesul de vindecare in mod conştient?

 

 

 

?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: