Publicat de: skymindblog | 8 octombrie, 2008

Tantra in viziunea lui Osho

 

 

 

 

In Inima Tantrei cu Spersa Kreis

30 oct.-2 noi. 2008 SIBIU

„ Tantra este libertate, libertate fata de toate constructiile mintii, de toate jocurile ei, libertate fata de toate structurile, libertate fata de celalalt. Tantra este un spatiu pentru A FI. Tantra este Eliberare.” Osho

 

 

 

Poti sa alegi unul dintre TAG-urile de mai jos, cu siguranta toate te vor conduce in aceeasi directie, Tantra, intalnirea dintre Inima, Senzualitate si Meditatie:

Sa spui DA, fara lupta, fara sa inoti, mai degraba sa plutesti;

Esenta viziunii tantrice a lui Osho;

Dinspre inima catre senzualitate;

Da energiei vietii;

Dinspre energia masculina( Shiva) catre cea feminina( Shakti) si invers;

Vindecare de ranile emotionale din trecut;

Te accepti si te arati asa cum esti in fiecare moment.

Vom incepe Calatoria cu deschiderea inimii iar de aici vom cauta sa trezim energia vietii din noi, energia sexuala. Este o invitatie de a explora energia sexuala pe diverse niveluri si de a o conecta cu spatiul inimii si al meditatiei. Vor fi exercitii de respiratie ce ne vor folosi pentru expansionarea energiei in tot corpul. Si pentru trezirea si eliberarea ranilor emotionale din trecut. Pentru ca, in final, sa ne putem deschide catre partener lasand energia sa circule intr-un flux armonios Yin-Yang. Vor mai fi meditatii active Osho, celebrare si dans, sharing, exercitii de dinamica intre polii masculini si feminini pentru trasnformarea energiei sexuale in energie spirituala. Si totul intr-o atmosfera de vis in inima muntilor, o mini-vacanta si spatiu de regasire spirituala.

Este o grupa atat pentru incepatori cat si pentru avansati, pentru cupluri sau single. De asemenea este important de spus ca nimeni nu poate „intra” in spatiul personal al celuilalt mai mult decat acesta ii permite si aleg de comun acord. Fiecare este liber sa-si traiasca propria energie singur si impreuna cu ceilalti intr-un mod armonios pentru toti.

SPERSA este terapeut si discipol al lui Osho din 1984.

Fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg- „Body and Soul“.

Intre 2002 si 2007 a locuit ca si rezident in cadrul Resortului Osho international din Puna/ India si a participat in cadrul programului „Munca ca si Meditatie“ ca si membru al Echipei de Terapeuti Osho din 2003. Timp in care a facilitat workshopuri precum “Deschiderea catre Inima“, „Deschiderea catre Sentimente“, „ Deschiderea catre Atingere“, „Deschiderea catre Intimitate“, „Energia Tantra“ si oferind sesiuni individuale in „echilibrarea energiilor“, masaj holistic si consiliere.

Calatoreste in Europa, Asia si SUA unde faciliteaza workshopuri si ofera sesiuni individuale.

Mai multe detalii despre Spersa poti citi accesand site-ul ei www.spersa.org

Daca doresti poti afla mai multe despre Spersa si metoda ei de vindecare citind parti dintr-un Interviu dand Click Aici…INTERVIU cu Spersa

Daca doresti pot alege si o Sesiune Individuala cu Spersa in urmatoarele domenii- vindecare energetica, dinamica relationala, masaj holistic si consiliere psihologica. Mai multe detalii Citeste Aici…SESIUNI indviduale

De ce o Sesiune Individuala cu Spersa?

Pentru ca beneficiezi de atentia si suportul Spersei direct si adaptat exact situatiei tale. Poti sa fii tu insuti(insati) fara sa ai teama de a fi judecat(a) de cineva din exterior, sa te deschizi si sa fii vulnerabil(a) pentru a gasi resursele pentru vindecare in interior. Poti incerca Vindecare Energetica, Dinamica Relationala sau Masaj Holistic. Durata este de 1 ora iar costul este de 60 Eu.

Cand?

Joi seara , 30 oct., 18:00- 22:00

Vineri, 31 oct., 8.30 – 20.00

Sambata, 1 noi., 08.30 – 20.00

Duminica, 2 noi., 08.30 – 16.00

Unde?

Pensiune ( 50 de km langa Sibiu ). Detaliile exacte se vor anunta la inscriere.

Cat?

Costul grupei este de 140 Eu( plata se face in Euro). Pentru inscriere se plateste suma de 50 Eu pana pe 15 oct. urmand restul sa se plateasca la inceperea seminarului. (Atentie: suma de 50 Eu este nereturnabila). Inscrierea se poate face si direct cu plata sumei in contul: RO 03 FNNB 000102216527 RO 02 pe numele Miu Cristian Bogdan, Credit Europe Bank, sucursala Municipiului Bucuresti-SMB. ( cu mentiunea ca dupa ce faceti plata sa ma anuntati pentru a verifica.).

Cum? Vom ajunge fiecare de preferinta cu masinile personale impreuna. Sau exista posibilitatea trenului pana la Sibiu apoi cu masina. Cazarea este de 2 persoane sau pentru cupluri pat matrimonial. Daca doriti sa stati singur in camera pretul este dublu ( adica 100 Ron cazarea/ noapte). Cazarea costa 300 Ron/ 3 noti cazare si 9 mese + pauzele de ceai). Prima masa incepe de joi seara iar ultima este duminica la pranz.

Cine organizeaza?

ZORBA BUDDHA- Centru OSHO de Informare cu activitati de Meditatie


Contact: Cristian VEET
e-mail :
veet_cristian@yahoo.com; ( 0722.519.299.)

Site: www.zorbabuddha.ro

Blog: www.skymindblog.wordpress.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: