Publicat de: skymindblog | 19 februarie, 2008

NLP Firestarting

Pe data de 23-24 Februarie, ora 9:30, va invitam la Mandala Club (Bucuresti, Str. Paleologu, nr 2, langa Armeneasca) pentru workshop-ul eveniment NLP – FireStarting.

Toti cei care ati auzit, ati citit sau doriti sa intelegeti ce este Programarea Neuro-Lingvistica – NLP puteti lua acum contact direct si intensiv cu acest domeniu.Va oferim  o experienta a generatiei a IV-a in Programarea Neuro-Lingvistica – NLP ca viziune si solutie pentru limitarile cu care se confrunta in prezent  alte abordari in training si coaching.

Va invitam sa descoperiti aplicatii ale Programarii Neuro-Lingvistice – NLP in: – universul cuantic si puterea intentiei;– Acceptarea si Trairea in Prezent revelate de viziunea unica a lui OSHO;

– viziunea integratoare – Ken Wilber;

– reconectarea la realitatea prezentului – Ekhart Tolle;

– experimentarea nemijlocita a „starii de izvor” ca sursa proprie de energie, viata, inspiratie si matrice din care toate celelalte resurse iau nastere;

– trairea starilor-resursa prin miscare si dans;

– explorarea potentialului interior si activarea lui in toate imprejurarile de viata.

 Desigur ce este NLP?

NLP-ul este util prin efectele pe care le are asupra transformarii potentialului nostru interior. In cateva cuvinte succinte- NLP-ul schimba modul de Interpretare asupra realitatii subiective; Mai precis Realitatea este perceputa de fiecare dintre noi intr-un mod personal in functie de experientele de viata ale fiecaruia, amintiri, perceptii, valori..etc. Toate acestea filtreaza modul cum percepem realitatea, deci are loc o Interpretare asupra realitatii.

NLP-ul ne ajuta sa Constientizam modul cum percepem situatiile de viata si sa le re-interpretam intr-un mod care sa ne aduca o stare de Bine si de Armonie si Succes.

Va invitam sa ne Punem Intrebari despre noi, despre viata noastra, despre Ce este Succesul sau Insuccesul?, despre Cat putem sa facem ? sau Cat ne permitem Sa FIM?Poate despre Ce este Tristetea? Sau Ce este Bucuria?

Totul e vorba de interpretare…

Haideti sa ne schimbam Mintea si Inima si sa Traim din PLIN! 

Ce vom invata sau re-invata?

       Sa cream punti de comunicare eficienta intre doua universuri, doua inimi respectandu-l pe celalalt asa cum este;

       Re-conectarea la IZVOR ca sursa de Vitalitate, Energie si Viata care ne sustine in fiecare moment;

       Sa traim starile-Resursa la vointa fara sa depindem de evenimente exterioare pentru a le activa. Bucuria, Celebrarea, Pasiunea, Entuziasmul sunt Darurile noastre naturale  care ne sunt daruite din nastere;

        Sa ne simtim Ancorati in diversele momente de viata cu starile pe care ni le dorim si deci sa fim stapanii propriului „mecanism” care se cheama minte;

       Ce se afla in spatele Dorintei – Forta care misca Universuri= INTENTIA. Sa activam Intentia si sa conlucram cu ea in fiecare moment;

       Sa ne exprimam liber prin dans si sa redescoperim limbajul corpului si naturaletea lui.


In continuarea acestui workshop, puteti urma formarea pentru certificarea ca NLP Practitioner conform curriculum-ului International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP.
 Trainerii NLP – FireStarting sunt:

Cristian MIU – Coordonator SKY MIND, organizator evenimente de dezvoltare personala cu formatori invitati din strainatate, workshopuri de meditatie OSHO, in curs de formare ca Trainer NLP la Institutul Kutschera (www.kutscheracomunication.com),  certificat ca NLP – Master IANLP (www.ia-nlp.org). Cristian MIU faciliteaza seminarii de dezvoltare personala si ofera sesiuni individuale NLP impreuna cu tehnici active Osho (www.zorbabuddha.ro, www.skymindblog.wordpress.com).

Cristian MIHAI – Presedintele Centrului de Training EURO NLP, Fellow Member Trainer IANLP (www.ia-nlp.org), Trainer DVNLP, autorizat MMPS si MMECS. In prezent Cristian MIHAI coordoneaza in Bucuresti cea de-a 16-a editie a formarii NLP Practitioner si a 7-a editie a formarii NLP Master conform standardelor International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP.

Taxa de participare este de 250 RON.

Pentru inscriere si rezervarea locului de participare va puteti adresa lui:cristianmihai@nlpartgrup.ro
tel. 0726.247.175.
si lui
cristian.miu@gmail.com
tel. 0722.519.299.
Succes,
NLP – FireStarting Team 
EXPRESS  YOURSELF 

Reclame

Responses

  1. interesante informatiile expuse mai sus, multumim! 🙂
    Ca tot a venit vorba de nlp, eu am facut un curs foarte misto la Extreme Training cu trainerul Dan Lambescu, pe Dezoltare Personala cu NLP. Am fost super multumit. Am vazut acum ca au mai lansat ceva pe Strategie si Persuasiune (cu NLP). Probabil o sa merg si la asta. Vi-l recomand. Pentru cei interesati gasiti detaliile aici:
    http://www.traininguri.ro/?section=106


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: