Publicat de: skymindblog | 31 August, 2007

Seminar TANTRALIFE 14-16 sept 2007

Va invit la primul seminar Tantralife din Bucuresti, ce va avea loc intre 14-16 septembrie 2007!  

Cuvantul „Tantra” vine din sanscrita si este format din doua parti: „tan”- expansiune si „tra”- metoda. Tantra este, asadar, o metoda ce dezvolta constiinta. 

lovers.gif

 Tantralife este o metoda practica, ce ajuta la dezvoltarea sanatatii, bucuriei, vitalitatii, la reducerea stresului si cultivarea energiei pozitive, prin cursuri de dezvoltare personala, bazate pe metode stiintifice, care folosesc explorarea energiei sexuale, Tantra, tehnici de meditatie si respiratie. Aceasta metoda este dezvoltata de RADHA, discipola a lui OSHO,mistic indian contemporan. A fost alaturi de Osho din 1974 fiind „medium” pentru energia lui Osho in transmisiile energetice catre discipoli. Conduce pentru multi ani Scoala Osho de Tantra din Multiversitatea din Puna. Descopera o afinitate speciala cu Tantra iar inncepand cu 1994 fondeaza TantraLife ca o metoda nu numai pentru explorarea sexualitatii dar si ca o tehnica de dezvolatare personala. Pentru mai multe detalii despre metoda TantraLife gasiti la http://www.tantralife.com/

Ce nu este Tantra?Nu este yoga, indulgenta fata de sex, nu este concentrata numai asupra sexului ci asupra fiintei ca intreg corp-minte. 

Ce este Tantra? O metoda de transformare corporala si spirituala, de creare a unei intimitati mai profunde cu partenerul tau, este Relaxare si Acceptare dincolo de experienta sexuala propriu-zisa. 

Ce se va intampla in acest seminar?  Pe parcursul acestui seminar Tantralife vom face o incursiune in propriile tabu-uri, restrictii sau idei preconcepute ce nu ne permit sa traim intr-un mod sanatos si liberi de conditionari sociale, culturale, religioase sau educationale. Chiar daca nu le constientizam, corpul nostru emotional poarta la nivel celular toate aceste conditionari. Tantralife ne invata sa ne imbratisam pe noi in primul rand, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne bucuram de propiul corp si sa fim relaxati fata de noi insine.  Prin practica unor tehnici tantrice corporale vom invata cum sa ne energizam propriul corp si cum sa constientizam si sa relaxam zonele din corp ce poarta diverse incarcaturi emotionale. 

 Si chiar mai concret… Tantra foloseste sistemul chakrelor, cele sapte niveluri de energie din corpul nostru.Practic vorbind ori de cate ori o persoana e blocata sau are o rana creata de conditionari sau reprimarea energiei sexuale asta se vede in contractia corpului,mintii si emotiilor si in chakra corespondenta. De exemplu: abuzul fizic si sexual de obicei creeaza o contractie la nivelul chakrei radacina sau celei sexuale. Anumite metode de vindecare pot elibera energia blocata in sistemul minte-corp.  

Cine este facilitatorul?   Tarisha C. Castaldo, facilitatorul acestui prim workshop Tantralife, face parte din Tantralife de 7 ani. A absolvit facultatea de Comunicare si Stiinte Sociale, in Milano, cu specializare in Stiinta Sentimentelor si a Emotiilor. Dupa ce a lucrat cativa ani in industria farmaceutica, a simtit nevoia sa-si aprofundeze cunostintele despre subiecte legate de sanatate, descoperind in disciplinele/ metodele holistice a abordare mai completa a sanatatii. Cercetarea ei o aduce in punctul in care il intalneste pe Osho si isi completeaza formarea profesionala cu o serie de studii si cursuri de pregatire in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra. Astazi Tarisha ofera sesiuni individuale in Reiki, masaj, respiratie constienta, sfaturi in terapia florala Bach si tine cursuri introductive in Tantralife, tehnici de respiratie si meditatie.  

Despre program, locatie, pret, alte detalii si materiale puteti citi pe:

http://tantra- times.weblog. ro/

Contact: Kiran ( 0728.775.498.)

 Cred ca ne putem bucura cu totii de o mai multa energie in fiecare aspect al vietii de zi cu zi! Iar viata de zi cu zi inseamna pur si simplu o viata normala, sanatoasa, in care sa ne simtim impliniti prin tot ceea ce facem. O viata catre care zambim si care ne zambeste inapoi, o viata care este o ocazie de a ne re-descoperi iar si iar prin alegerile pe care le facem constient sau prin a ne spune zilnic – noua insine – „te iubesc”! 

Cu drag, Veet


Responses

  1. Ha ha ha ce prost esti!

    Tantra e chipul satanei? ha ha ha

    daca vrei sa stii cu adevarat – bisericile, si oamenii ce se aduna in ele sa se plictiseasca duminica, si preotii, sunt servitorii satanei

    Dumnezeu se afla mai mult in dans, in extaz, in natura, in Tantra, in orgasm, decat in turma aia de moace plictisite ce se aduna in biserica sa imputa aerul cu cererile lor meschine si egoiste catre un Dumnezeu ce nu exista.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: