Publicat de: skymindblog | 20 Iulie, 2007

The Joy of Breathing cu Bodhi Ray, 24-26 august 2007, Bucuresti

Bucuria de a respira

Un alt terapeut Osho va veni in Bucuresti pentru a ne oferi intre 24- 26 august un week-end intens, in care vom explora lumea respiratiei si a meditatiei secolului 21. Acest week-end este dedicat descoperirii spatiilor de mult uitate din interiorul nostru, care ne permit sa ne traim viata, nu doar sa supravietuim ci sa ne traim la maxim potentialul propriu.

Calitati cum ar fi tacerea, celebrarea, joaca, bucuria si pacea interioara sunt drepturi castigate prin nastere. O cale/ modalitate de a ne intoarce la ele este prin vechea tehnica orientala “Respiratia oceanica” (Oceanic Breathing) si prin meditatie. Folosind tehnicile moderne de meditatii active ale lui Osho si Respiratia Oceanica vom readuce aceste calitati in viata noastra de zi cu zi.

Ce vom invata in acest Workshop?

– O metoda puternica: Respiratia Puterii sau Respiratia Oceanica, tehnica de influenta shamanica invatata de BodhiRay in timpul peregrinarilor sale prin lumea indienilor nord-americani…

– Metode active Osho specifice timpului nostru si care pot fi aplicate in viata de zi cu zi, la birou, acasa, cu prieteni. Veti vedea!

– Umor  si faptul ca Viata este Bucurie si Celebrare.

 – Ne vom face prieteni noi si vom invata cum sa comunicam dintr-un spatiu de Tacere interioara respectand in acelasi timp spatiul personal cat si spatiul celorlalti. Un mod de comuicare directa de la suflet la suflet.

team-bodhiray.jpg

Cine este BodhiRay?

Nascut in Statele Unite, este licentiat in Psihologie si Filosofie la Universitatea din Michigan. Inainte sa-l intalneasca pe Osho in 1988, a lucrat 20 de ani ca Executive Officer in Business, in San Diego, California.

Este terapeut Osho in Breath Work (Lucrul cu respiratia), Counseling ( Consultanta), Family Constellation ( Constelatia Familiala), Primal and Childhood Deconditioning ( Deconditionarea din copilarie si Deconditionarea primara).

Face grupe de Breath (respiratie), Family Constellation, Primal and Inner Child Work ( Lucrul / Terapia cu copilul interior si primar), Sexual Deconditioning (Deconditionarea sexuala) si de Transforming Power (Puterea transformatoare), tinand seminarii in diverse tari ale lumii, precum si in Osho Multiversity, Pune, India.

Bodhi Ray isi concentreaza munca pe meditatii, terapii orientate catre corp si respiratie (Breath and Body Oriented Therapies).

Site-ul sau poate fi vizitat pentru mai multe detalii-    http://www.diamondbreath.de/

NOU- Interviu BodhiRay

 

 

 

Traieste-ti potentialul la maxim prin Respiratia Oceanica!

 

Metodele folosite vor fi: respiratia energetica hipnotica (Trance Energetic Breathing), Bioenergetics, meditatii, sesiuni de sharing, muzica si dans.

 

Cand?

Vineri seara, 24 august, 18.00 – 22.00

Sambata, 25 august, 08.00 – 19.00

Duminica, 26 august, 08.00 – 19.00

Unde?

Gradinita Cuibusorul Zanelor( www.cuibusorulzanelor.ro), vizavi de Hotel MAriott, str. Ion Creanga nr 21, sector 5

 Inscrierea se face pana pe data de 22 august. Pentru inscrieri pana pe 15 aug se face o reducere de 10% din costul grupei. Pentru studenti si pensionari reduceres este de 15% din costul grupei.

 Organizator, 

 Sky Mind- Centru OSHO de Informare cu activitati de Meditatie

Pentru detalii pe e-mail : veet_cristian@yahoo.com ori
telefon – 0722.519.299 ( Cristian Miu-organizator)

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: