Publicat de: skymindblog | 13 Martie, 2007

Seminar „WHO IS IN” -Awareness Intensive- proces de transformare si meditatie 30 mar-1 apr

WHO IS IN” este un proces de terapie si meditatie dezvoltat in urma cu peste 40 de ani de catre Charles Berner, si care este larg folosit ca si proces de transformare in centrele Osho din multe tari. Este o intalnire intre frumusetea si simplitatea Koanurilor Zen  ale scolii Rinzai si tehnici de comunicare din psihologia occidentala. Este o metoda de accesare a resurselor interioare considerata o terapie de grup. 

Pe parcursul acestui seminar se pune toata atentia pe o singura intrebare „ Cine sunt eu?”  Intrebarea este de fapt: Esti pregatit sa iti pui aceasta intrebare? 

Programul este foarte intens si  nu lasa timp pentru altceva in afara acestei unice intrebari, nu ai timp de discutii indelungate ci doar scurte pauze de ceai sau pentru mese ( vezi program complet in pdf…)  

Cum se produce intregul proces ? 

 Procesul lucreaza pe mai multe niveluri – prin intelegere din experienta sau, prin insighturi mai degraba printr-un proces de gandire. Participantul are intelegerea ca nu este ceea ce el crede ca este – apare dez-identificarea, constientizarea despre el creste si poate creste pana la un punct in care devine Constiinta in ( de) sine. Cel mai important in acest proces este – Increderea, increderea in sine si in faptul ca, prin deschiderea fata de sine si fata de celalalt poti avea Experienta Directa a  Sinelui.  

 Dar ce este aceasta Experienta Directa a Sinelui de fapt?   Atunci cand eu si celalalt se contopesc in unul, cand simtul eului nu mai este acolo, cand orice sens de separare a disparut atunci este numai Experienta Directa. Experientele avute, oricat de fara de respiratie te-ar lasa si de minunate ar fi sunt totusi experiente trecatoare in comparatie cu Experienta Directa.  

  Care este rolul partenerului care asculta pe tot parcursul procesului?  Chiar daca este randul tau sau al partenerului sa asculti, acesta are un rol de a fi martor fara a judeca, in acest fel se intampla un lucru remarcabil pentru amadoi. Cu cat devii mai deschis catre experienta comunicata a partenerului, cu atat mai mult devii conectat mai profund cu tine, si cu cat devii mai deschis catre realitatea interioara cu atat mai mult poti sa ai Experienta Directa.

  Ce alte experiente pot avea in afara de aceasta Experienta Directa?  Se produce o schimbare in ceea ce esti tu, cu tine, cu ceilalti, in relatii, si viata ta incearca sa se schimbe de la sine, intr-un mod mult mai fluid, lin, fara efort.   

 Daca vrei sa citesti mai multe despre acest proces si despre facilitator poti da click  pe urmatorul pdf…                 

 PROGRAM DETALIAT SEMINAR CU RAKENDRA- WHO IS IN?

 Si chiar poti experimenta Direct!    

Poti veni la  un Seminar de „WHO IS IN–Opening to Self- Awareness” sustinut de Rakendra, facilitator si terapeut Osho care va veni in Romania la sfarsitul lunii martie.

 Cu drag, Veet


Responses

 1. Felicitari! Inspirate idei…schimbare lina, effortless.
  Viata este schimbare continua.Sky beyond sky..

  Multumesc. Agreez ideile prezentate.
  Ne vedem la conferinta de Joi, 29 Martie 2007, la 7:30 p.m.

  Iris

 2. Sunt cine Sunt.

  Cu recunostinta pentru Spiritul numit Rakendra acum…si pentru cel numit Veet si pentru toata echipa grupei de tinerete „WHO IS IN?”,

  dragoste, Carmen Priti

 3. Namaste, a fost o experienta transformatoare, profunda, nu pot sa exprim in cuvinte cat sunt de recunoscatoare. A avut dreptate Rakendra, dupa curs cateva zile de exuberanta, apoi cateva de cadere libera din Eden, apoi in sfarsit echilibru. Multumesc tuturor pentru sprijin si impartasire, nu voi uita niciodata trairile impreuna. Sper ca si voi sa simtiti nevoia mea de a impartasi cautarea interioara si astfel sa inaintam mai usor.

 4. hei!!

 5. Grupa initiatica cu Rakendra / India:

  Experienta unica, fara asteptari, bucurie, liniste, clipa de clipa, pas cu pas dezvaluirea Vietii indiferent de provocari, celebrare, succes, incredere, curaj, Iubirea, implinire, profunzime, armonie, prietenie,zambet, depasirea limitelor mintii, a lui „nu mai pot”, conexiunea cu radacinile, cu Mama Pamant, conexiunea cu Cerul, coroana copacului Sunt..

  TOT SI NIMIC, Existenta Divina calauzitoare in Tot si Toate.

  IntrebarE existentialA: Cine SUNT? Disociere de masti si ego. Pregnanta. Disociere de Mind. Claritate.

  Dumnezeu CEL care Sunt, CEL care ESTI, TU.

  Arina, recunoscatoare

 6. Inainte si dupa Rakendra.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: